Yüksekokulumuzda Moda ve Tasarım Günü
27 Şubat 2019 12:27

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğr. Gör. Nuray DEMİREL AKGÜL  tarafından düzenlenen Moda ve Tasarım Günü’ne Başkent’in ünlü tasarımcılarından Gülşen Kaya katıldı. Gazi Üniversitesi Moda Tasarımı Eğitimi ve Giyim Endüstrisi Bölümü mezunu olan Kaya, sektöre dair deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Akademi ve sektör buluşmasının sağlandığı bu anlamlı günde Türkiye’de moda ve perakende sektörünün markalaşması, moda alanında eğitimin önemi ile geçmişten günümüze modaya kadar merak edilen pek çok konu başlığı ele alındı.

Öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara cevap bulmaları ve farklı bakış açıları kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte “Moda ve Tasarım” konulu bir de atölye çalışması gerçekleştirildi.