POLATLILI 8 İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
27 Şubat 2019 14:19

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda Polatlılı iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin koordineli olarak yaptıkları çalışma sonrası kurulan bilgisayar laboratuvarının açılışı ilçe protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Polatlı’nın iş adamları el ele vererek kurdukları bilgisayar laboratuvarının açılışında protokol üyelerinden plaketlerini aldılar. Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda 8 iş adamının iş birliği sayesinde öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunmak amacıyla oluşturulan bilgisayar laboratuvarının açılışı Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya tarafından yapıldı.