ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ
19 Haziran 2019 12:00

Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi  Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törene, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Karapınar, Polatlı İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan AYIK, Yüksekokul Müdürümüz Doç Dr. Sedat YENİCE'nin yanı sıra farklı fakülte ve yüksekokullardan çok sayıda akademik personel de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, açılış konuşmaları, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere belge ve plaketlerinin verilmesi  ile devam etti. Flama devir tesliminin ardından, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri mezuniyet belgelerini bölüm hocalarından alarak, uzun zamandır bekledikleri bu anların mutluluğunu yaşadılar.

Kep atma töreni ve fotoğraf çekimi ile sona eren tören, öğrenciler ve gururlu aileleri için büyük bir sevinç yarattı.